Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@06:43:12 GMT

وتجارت شگفتی ساز گروه بانکی ها

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۸۲۸۱۶

وتجارت شگفتی ساز گروه بانکی ها

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل بانک تجارت در این جلسه که با حضور بیش از 56 درصد از سهامداران و یا نمایندگان قانونی آنها و نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادارو حسابرس و بازرس قانونی برگزار شد،  با اشاره به مهمترین شاخص های عملکرد این بانک در بازار پول کشور در حوزه های جذب منابع ، اعطای تسهیلات، توسعه خدمات نوین و خدمات ارزی گفت : سال گذشته سالی طلایی در عملکرد بانک تجارت محسوب می شود زیرا بانک تجارت توانست در سال 99 چهار برابر مجموع همه سود های 40 سال قبل سود آوری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آبادی با اشاره به روند صعودی ارزش سهام بانک تجارت طی سالهای اخیر گفت : قیمت هر سهم بانک تجارت در پایان سال 1399 مبلغ 2900 ریال بوده که نسبت به پایان سال گذشته بازدهی 343 درصدی داشته است .

وی با بیان اینکه  رشد سود آوری و ثبات مالی و عملکردی بانک ها در شرایط موجود بسیار حساس و حائز اهمیت است افزود: حاصل دوازده ماه تلاش همگانی و تحقق اهداف ابلاغی مجموعه بانک تجارت رشد ۱۳۳ درصدی جمع درآمدهای عملیاتی نسبت به دوره مشابه سال گذشته است که درکنار این موفقیت، سود تلفیقی هر سهم بانک تجارت به مبلغ  765 ریال را به دنبال داشته و بانک تجارت در ١٢ماهه سال ۱۳۹۹ چهارده هزار و چهار صد و پنجاه 14450میلیارد تومان سود خالص را محقق ساخته است.

مدیرعامل با ارائه گزارش هیات مدیره بانک تجارت به سهامداران با اشاره به اهم دستاوردها و اقدامات بانک تجارت در سال گذشته اظهار داشت: در سال 1399 سهم بانک از بازار منابع در بین 5 بانک بزرگ تجاری با 5.8% رشد در افزایش سهم از منابع نسبت به پایان سال گذشته  به 18.1% افزایش یافت و مجموع سپرده های ریالی بانک تجارت با 53.2% رشد به 2804 هزار میلیارد و سپرده های جاری ریالی با 54% رشد به مبلغ 644 هزار میلیارد ریال بالغ شد. همچنین قیمت تمام شده پول بانک تجارت با 23% کاهش (معادل 2.8 واحد درصد) به 9.5% رسید. که این نشان دهنده کاهش 44 درصدی(معادل 7.4 واحد درصد)  هزینه تمام شده پول در 3 سال گذشته است.

دولت آبادی در ادامه با بیان اینکه رشد بی سابقه منابع ارزان قیمت در بانک آثار مثبتی در بهبود صورت های مالی داشته است افزود: رشد سپرده های جاری ریالی بانک تجارت طی 3 سال گذشته 558% بوده، در حالی که میانگین رشد 5 بانک بزرگ تجاری کشور در همین مدت 349% بوده است و در پی رشد بانک در شاخص های تاثیر گذار سهم سپرده های کم هزینه در سه سال اخیر به میزان 4.6 واحد درصد در سال 97 ، 10 واحد درصد در سال 98 و 0.4 واحد درصد در سال 99 افزایش داشت که در مجموع باعث شد سهم سپرده های کم هزینه در سبد سپرده ای بانک به 33.2% بالغ شود و در 3 سال گذشته 82% (معادل 15 واحد درصد) افزایش داشته است.

وی در پایان به تقویت زیرساختی شاخص های اثرگذار بر سود و تثبیت شرایط مالی و نقش بسزای آن در رشد چشمگیر منابع بانک در چند سال اخیر اشاره کرد و یادآور شد: بانک تجارت در چند سال گذشته شاهد تغییرات و تحولات مهم زیر ساختی بود که نقش بسزایی در شکل گیری مسیری هدفمند در دستیابی به اهداف و چشم انداز سازمان برای تحقق سود حداکثری و افزایش سرمایه ایفا کرد. وی ادامه داد، بانک تجارت با برنامه ریزی، همت همگانی و تلاش مدیران و کارکنان خود توانست بعد از 4 سال ضمن خروج از زیان با بهبود 241.5 هزار میلیارد ریالی از مبلغ 60.9 هزار میلیارد ریال زیان در سال 1396 به سود چشمگیر 180.6 هزار میلیارد ریالی (سودقبل از مالیات) در سال 1399 دست پیدا کند.

پربیننده ترین بانک ها تعطیل شد امکان انتقال پول با ساتنا و پایا بانک‌ ها هم تعطیل شد؟ فهرست شعب کشیک بانک صادرات ایران در تعطیلات ٦ روزه نقل و انتقال پول در تعطیلات به مشکل بر نمی‌خورد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک تجارت هزار میلیارد ریال بانک تجارت سال گذشته واحد درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی ضیغمی رییس سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با معاون سازمان توسعه تجارت مالزی با اشاره به توانمندی‌های صادراتی ایران، بیان کرد: تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی با اندونزی در مراحل نهایی شدن است و امیدواریم که با مالزی نیز تفاهم‌نامه تعرفه ترجیحی را امضا کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی تولیدکنندگان ایرانی، گفت: چگونگی مراودات پولی و بانکی در شرایط تحریم برای ایران اهمیت دارد.

برگزاری نمایشگاه ایران در مالزی

در ادامه جایی شانکه معاون سازمان توسعه تجارت مالزی، ضمن تشکر از میهمان نوازی ایرانیان، گفت: من برای نخستین بار به ایران سفر کردم؛ تعداد قابل توجه بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از این نمایشگاه برای من جالب توجه است.

وی پیشنهاد دایر کردن نمایشگاه‌های مشترک ایران و مالزی را به ضیغمی داد و افزود: من از شما دعوت می‌کنم که به مالزی سفر کنید و علاوه بر بازدید از سازمان توسعه تجارت مالزی، در نمایشگاه حلال MIHAS که در مهر امسال برگزار می‌شود نیز دیدن کنید.

معاون سازمان توسعه و تجارت مالزی، گفت: من مسوول دفاتر سازمان توسعه تجارت مالزی در سایر کشورها هستم و تمایل داریم که در ایران نیز یکی از دفاتر منطقه‌ای خاورمیانه را افتتاح کنیم.

همچنین در این دیدار دو طرف درباره شیوه مراودات پولی و بانکی به توافقاتی دست پیدا کردند. معاون سازمان توسعه تجارت مالزی به همراه هیات مدیره اتاق بازرگانی مالزی از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ دیدن کردند.

کد خبر 6093247 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری