Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مجمع عمومی عادی سالانه و مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده بانک تجارت با حضور 56 درصد از سهامداران برگزار و صورت‌های مالی منتهی به اسفند 1399 این بانک به تصویب رسید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سهامداران بانک تجارت بزرگ‌ترین بانک بورسی کشور، با شرکت در مجمع عمومی عادی سالانه این بانک به ریاست رزازان، عملکرد مالی بانک تجارت در سال 1399 را به تصویب رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مجمع که رأس ساعت 14 عصر روز سه‌شنبه بیست و نهم تیرماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل هتل انقلاب برگزار شد، رضا دولت‌آبادی مدیرعامل بانک تجارت گزارشی مبسوط از اقدامات این بانک در سال 1399 ازجمله تحقق سود 645 ریالی برای هر سهم بانک تجارت ارائه کرد.

دولت‌آبادی در تبیین عملکرد بانک تجارت در سال مالی منتهی به اسفندماه 1399 به موفقیت‌های درخشان این بانک در حوزه عملیات بانکداری اشاره کرد و گفت: مجموع سپرده‌های ریالی بانک تجارت نسبت به پایان سال ماقبل، در پایان سال 1399 با 53.2 درصد رشد به 2804 هزار میلیارد افزایش یافت. درحالی‌که میانگین رشد پنج بانک بزرگ تجاری کشور نسبت به سال قبل 45 درصد بوده است. از منظری دیگر مجموع سپرده‌های ریالی بانک تجارت طی 3 سال گذشته 178درصد رشد داشت، درحالی‌که میانگین رشد پنج بانک بزرگ تجاری کشور در همین مدت 110 درصد بوده است. همچنین سپرده‌های جاری ریالی بانک تجارت در سه سال گذشته 558 درصد رشد داشت، درحالی‌که میانگین رشد پنج بانک بزرگ تجاری کشور در همین مدت 349 درصد بوده است. این رشد منابع ارزان‌قیمت که در بانک بی‌سابقه بود، آثار مثبت زیادی در بهبود صورت‌های مالی بانک داشته و باعث شد سهم سپرده‌های کم‌هزینه بانک تجارت درمجموع در سبد سپرده‌ای بانک به 33.2 درصد بالغ شود.

مدیرعامل بانک تجارت در ادامه به تغییر ترکیب سبد سپرده‌های بانک اشاره کرد و گفت: این تغییر سبب شد قیمت تمام‌شده پول بانک تجارت در سه سال گذشته 44 درصد کاهش (معادل 7.4 واحد درصد) داشته باشد.

دولت‌آبادی یادآور شد: بانک تجارت در راستای انجام تکالیف قانونی نسبت به فروش دارایی‌های ثابت و غیر ضرور خود تا پایان سال‌های 1396 به میزان 2.7 هزار میلیارد ریال، 1397 به میزان 3.7 هزار میلیارد ریال، 1398 به میزان 7.9 هزار میلیارد ریال و 1399 به میزان 11 هزار میلیارد ریال اقدام کرده است.

مدیرعامل بانک تجارت از رشد 303 درصدی مانده تعهدات ضمانت‌نامه‌های ریالی این بانک در سه سال اخیر خبر داد و گفت: این امر ضمن تثبیت جایگاه نخست بانک تجارت بین پنج بانک بزرگ تجاری کشور و افزایش 42/4 درصدی سهم بانک (معادل 14 واحد درصد) از 33 درصد در پایان سال 1396 به 47 درصد در پایان سال 1399 در میان این بانک‌ها نیز شد. مانده اعتبارات اسنادی داخلی بانک تجارت نیز طی سه سال گذشته درمجموع 843 درصد رشد داشت و این امر ضمن تثبیت جایگاه نخست بانک تجارت در بین پنج بانک بزرگ تجاری باعث افزایش حدود 33/3 درصدی سهم (معادل 13 واحد درصدی) از 37 درصد در پایان سال 1396 به حدود 50 درصد در پایان سال 1399 در میان این بانک‌ها شد.

دولت‌آبادی در تشریح مهمترین دستاوردهای ارزی بانک تجارت تا پایان سال 1399 گفت: پوزیشن ارزی بانک تجارت تا پایان سال 1399 مبلغی چشم‌گیر در حدود 128 هزار میلیارد ریال (805 میلیون دلار) است، که با توجه به چشم‌انداز نرخ ارز، ازجمله ذخایر قابل اتکا و ارزشمند برای بانک محسوب می‌شود. تا پایان سال 1399 سپرده‌های جاری ارزی و پس‌انداز ارزی مشتریان با رقمی بیش از 102 هزار میلیارد ریال (654 میلیون دلار) و سهمی معادل 23.1 درصد در میان پنج بانک بزرگ تجاری کشور، سپرده‌های مدت‌دار ارزی مشتریان با رقمی بیش از 108 هزار میلیارد ریال (679 میلیون دلار) و تسهیلات و مطالبات ارزی با رقمی بیش از 330 هزار میلیارد ریال (2076 میلیون دلار) در ترازنامه ارزی بانک تجارت به ثبت رسیده است. بانک تجارت همچنین تا پایان سال 1399 در حوزه تعهدات اعتبارات اسنادی ارزی سهمی معادل 30.7 درصد را در میان پنج بانک بزرگ تجاری کشور کسب و در بخش ضمانت‌نامه‌های ارزی با سهم 39 درصدی، رتبه یک را در میان این بانک‌ها کسب کرد.

مدیرعامل بانک تجارت در تشریح وضعیت نقدینگی این بانک گفت: طی سه سال گذشته علاوه بر تسویه خطوط بین‌بانکی و رفع کسری نقدینگی به مازاد بیش از 450 هزار میلیارد ریال در پایان خرداد 1400 دست یافته و توانسته این منابع را در بازار بین‌بانکی در اختیار سایر بانک‌ها نیز قرار دهد.

دولت‌آبادی تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک تجارت را از دیگر اقدامات کلان و بسیار مهم این بانک دانست و گفت: بانک تجارت در پایان سال 1397 به بزرگ‌ترین شرکت بورسی کشور تبدیل و از مشمولیت ماده 141 قانون تجارت خارج شد که این امر به‌عنوان اقدامی موفقیت‌آمیز در بازار سرمایه به‌لحاظ بهبود ارزش سهام بانک محسوب می‌شود.

مدیرعامل بانک تجارت در توضیح آخرین وضعیت سود و زیان این بانک گفت: بانک تجارت به مدد اعتماد سهامداران و مشتریان و با همت شبانه‌روزی مدیران و کارکنان خود توانست بعد از چهار سال از زیان خارج‌شده و با بهبود 241.5 هزار میلیارد ریالی از مبلغ 60.9 هزار میلیارد ریال زیان در سال 1396 به سود چشمگیر 180.6 هزار میلیارد ریالی در سال 1399 دست یابد. ( سود قبل از مالیات ) به این ترتیب توقف زیان‌دهی بانک دو سال زودتر از سند خروج از زیان تحقق یافت و این افزایش به میزان 6145 درصد نسبت به سال مالی قبل رشد داشت. درنهایت در سال 1399 زیان انباشته بیش از 137 هزار میلیارد ریالی بانک پوشش داده شده و سود انباشته 5.5 هزار میلیارد ریالی محقق شد. این در شرایطی است که ذخایر قابل‌توجه اخذ و ساختار مالی بانک تحکیم شده است.

وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد با تداوم اعتماد سهامداران و مشتریان و تلاش بیش از پیش کارکنان، این بانک بتواند ضمن ایفای نقش سازنده در اقتصاد کشور بتواند موفقیت‌های بیشتری را در صنعت بانکداری به ثبت رساند.

در این مجمع توزیع 3 ریال سود به ازای هر سهم به تصویب سهامداران رسید.

در ادامه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده بانک با دستور جلسه انتخاب اعضای هیات مدیره برگزار شد که پس از رای گیری از سهامداران رضا دولت آبادی، علی کی لانی، عباس اشرف نژاد و مرتضی ترک تبریزی به عنوان اعضای هیات مدیره این بانک انتخاب شدند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مدیرعامل بانک تجارت هزار میلیارد ریالی هزار میلیارد ریال درصد در پایان سال مجمع عمومی عادی تا پایان سال 1399 بانک تجارت سه سال گذشته میلیون دلار ریالی بانک دولت آبادی مالی بانک سال 1399 درصد رشد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت

به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD که به میزبانی اصفهان برگزار شده بود، با تصویب توافقنامه موسوم به معاهده اصفهان از سوی نمایندگان بیش از ۲۰ کشور حاضر در این اجلاس به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6093476

دیگر خبرها

  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • هشدار نارنجی دشت کاشان در پایان هفته
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند