Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@06:30:03 GMT

عیدی «وتجارت» به سهامداران

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۹۴۰۷

عیدی «وتجارت» به سهامداران

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مجمع عمومی عادی سالانه این بانک روز سه شنبه ۲۹ تیر ماه که به ریاست امیر مسعود رزازان رئیس هیأت مدیره بانک در محل هتل انقلاب با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت مجازی با حضور ۵۶ درصد سهامداران و یا نمایندگان قانونی آنها، نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار شد، رضا دولت آبادی مدیرعامل بانک تجارت با ارائه گزارش عملکرد هیأت مدیره به مجمع و بیان این مطلب که سود هر سهم بانک تجارت در دوازده ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۹ پس از انجام حسابرسی ۱۳۴ ریال افزایش یافته، گفت: وتجارت، در ١٢ماهه منتهی به اسفند ١٣٩٩ مبلغ ۶۴۵ ریال برای هر سهم سود حسابرسی شده محقق کرد و این در حالی است که در دوره مشابه سال قبل ۴۴ ریال زیان برای هرسهم وتجارت شناسایی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این و بنابر صورت‌های مالی اعلامی و حسابرسی نشده بانک تجارت مبلغ ۵١١ ریال برای هر سهم سود وتجارت اعلام شده بود که با انجام حسابرسی این مبلغ ۱۳۴ ریال افزایش یافته و به ۶۴۵ ریال رسید.

دولت آبادی با بیان اینکه حاصل دوازده ماه فعالیت مجموعه بانک تجارت رشد ۱۳۳ درصدی جمع درآمدهای عملیاتی نسبت به دوره مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد، افزود: در کنار این موفقیت، لازم به ذکر است که سود تلفیقی هر سهم بانک تجارت ۷۶۵ ریال بوده و در ١٢ماهه سال ۱۳۹۹ چهارده هزار و چهار صد و پنجاه (۱۴،۴۵۰) میلیارد تومان سود خالص را کسب کرده است.

مدیرعامل بانک تجارت با مقایسه عملکرد بانک نسبت به سال‌های قبل افزود: مجموع سپرده‌های ریالی بانک تجارت طی ۳ سال گذشته ۱۷۸ درصد رشد داشت، در حالی که میانگین رشد ۵ بانک بزرگ تجاری کشور در همین مدت ۱۱۰ درصد بوده است. سهم بانک تجارت از بازار منابع در بین ۵ بانک بزرگ تجاری نیز در این سال‌ها همواره رو به رشد بوده است، به نحوی که توانست سهم سپرده‌های ریالی خود را بین ۵ بانک بزرگ تجاری، در پایان سال‌های ۱۳۹۷ با ۹ درصد رشد در افزایش سهم از منابع به ۱۴.۹%، ۱۳۹۸ با حدود ۱۴.۷ درصد رشد در افزایش سهم از منابع به ۱۷.۱ درصد و ۱۳۹۹ با ۵.۸ درصد رشد در افزایش سهم از منابع به ۱۸.۱ درصد برساند. همچنین رشد سپرده‌های جاری ریالی بانک تجارت طی ۳ سال گذشته ۵۵۸ درصد رشد داشته، در حالی که میانگین رشد ۵ بانک بزرگ تجاری کشور در همین مدت ۳۴۹ درصد بوده است. این رشد منابع ارزان قیمت که در بانک بی سابقه بود، آثار مثبت زیادی در بهبود صورت‌های مالی بانک داشته است.

تغییر ترکیب سبد سپرده‌های بانک، تغییرات در حوزه مصارف، مجموع مطالبات بانک تجارت از دولت نسبت به پایان سال ماقبل، نسبت مطالبات غیر جاری بانک تجارت به کل مصارف این بانک، نسبت کفایت ذخایر بانک تجارت تعهدات بانک، مانده تعهدات ضمانتنامه های ریالی بانک تجارت نسبت به پایان سال ماقبل، مانده اعتبارات اسنادی داخلی بانک تجارت، خدمات بانکی، سهم درآمدهای غیرمشاع، وضعیت نقدینگی، تجدید ارزیابی دارایی‌های بانک تجارت، بانک تجارت در بورس اوراق بهادار و سود و زیان، و سود و زیان انباشته از دیگر مواردی بود که مدیرعامل بانک تجارت در مجمع به تشریح آن پرداخت.

در این جلسه بندهای حسابرسی صورت‌های مالی بانک توسط حسابرس قانونی مطرح که پاسخ‌های مقتضی برای هر یک از این بندها توسط رزازان رئیس هیأت مدیره بانک ارائه شد. در پایان به اتفاق اکثریت آرا صورت‌های مالی بانک تجارت به تصویب سهامداران رسید رئیس هیأت مدیره بانک و رئیس مجمع در سخنانی با اشاره به شرایط فعلی نظام بانکی و چالش‌های پیش رو گفت: به رغم این مشکلات، مدیریت ارشد بانک با تکیه بر پتانسیل‌های درونی بانک و بهره گیری از فرصت‌ها، تمام تلاش خود را برای برون رفت از این شرایط به کار بسته و موفق شد در سالی که گذشت منابع ریالی خود را ۲/۵۳ درصد افزایش دهد.

همچنین تعدادی از سهامداران بانک نیز به طرح موضوعاتی در خصوص صورت‌های مالی و عملکرد این بانک پرداختند که توضیحات مدیرعامل بانک و دیگر اعضای هیأت رئیسه مجمع را به دنبال داشت. پس از قرائت گزارش بازرس قانونی، سهامداران صورت‌های مالی بانک تجارت را تصویب کردند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5264273

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک تجارت کسب و کار سهام گروه خودروسازی سایپا قیمت خودرو طراحی سایت دکوراسیون منزل کسب و کار گیاهان دارویی پوستر ساختمان سازی بازار دیجیتال خودروی دست دوم قیمت خانه ویلایی کسب و کارهای اینترنتی ماشین ابزار نمای ساختمان صورت های مالی بانک ۵ بانک بزرگ تجاری مدیرعامل بانک هیأت مدیره بانک تجارت درصد رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۹۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین مقصد نخست صادرات کشور 

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه میلیون و۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک‌هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش، به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • محرومیت معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس از عیدی روز معلم
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد