Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رضا محتشمی پور عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از معدن رضوان هرمزگان با اشاره به پیگیری جهت رفع موانع پیش روی معادن افزود: محدودیت های ماشین آلات معدنی به تولید معادن کشور لطمه می زند که باید هرچه سریع تر این مشکل برطرف شود. 
 وی همچنین در خصوص معدن رضوان فین بندرعباس بیان داشت: پس از زلزله ۲۳ آبان ماه در هرمزگان، معدن رضوان و کارخانه کنسانتره این معدن با خسارت های زیادی مواجه شد که مشکلات عدیده ای برای این معدن و کارخانه بوجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه ضمن اشاره به فعالیت مجدد معدن و پیگیری رفع مشکلات بوجود آمده در کارخانه کنسانتره رضوان ، اعلام کرد: پیش بینی جهت افتتاح این کارخانه در دهه فجر امسال در دستورکار قرار گرفته است .
محتشمی پور در پایان اظهار داشت: تمام تلاش برای جبران خسارت زلزله اخیر و پیگیری مسائل خرد موجود در معدن رضوان و مشکلات تامین ماشین آلات معدنی تمامی معادن و همچنین  راه اندازی کارخانه کنسانتره آهن در دستور کار وزارت قرار گرفته است که به طور قطع با راه اندازی این کارخانه فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال در حوزه صنعت استان و کشور رقم خواهد خورد.

بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن هرمزگان مردادماه سال ۱۳۹۸ دردر فاصله ۷۰ کیلومتری  شمال بندرعباس به بهره برداری رسید.
 میزان سرمایه‌گذاری هزینه شده در معدن سنگ آهن رضوان افزون بر ۸۱۰ میلیارد ریال است که برای ۳۹ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
این معدن ۲۰ میلیون تن ذخیره قطعی دارد و سالیانه ۶ میلیون تن عملیات معدنی در آن انجام می‌شود که ۲ میلیون ماده معدنی از آن استخراج می‌شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت قانون معادن رونق تولید افزایش تولید هرمزگان پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت قانون معادن رونق تولید وزارت صنعت معدن و تجارت قانون معادن رونق تولید افزایش تولید هرمزگان معدن رضوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان، برای دومین بار طی مدت اخیر، از مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس، به عنوان یکی از مهمترین کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی و از قطب‌های واردات کالا به کشور بازدید به عمل آورد.

بندر شهید رجایی که به عنوان بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر در عملیات کانتینری شناخته می‌شود، دارای ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار مساحت است و ۶۵ درصد صادرات و واردات کشور از طریق آن انجام می‌شود.

رئیس قوه قضائیه در جریان سفر قبلی خود به استان هرمزگان، در بازدید از اسکله شهید رجایی دستورات مشخصی را به منظور ساماندهی و تسریع در روند بارگیری از کشتی‌ها و ترخیص کالاها بویژه اقلام اساسی مورد نیاز زندگی مردم صادر کرده و دستگاه قضائی هرمزگان را مأمور نظارت و رسیدگی به این امر کرده بود.

در جریان بازدید رئیس عدلیه از مجتمع بندری شهید رجایی، گزارشی از اقدامات صورت گرفته به منظور رصد و نظارت بر کشتی‌هایی که در لنگرگاه و اسکله‌های بنادر استان هرمزگان بویژه بندر شهید رجایی پهلو می‌گیرند، به رئیس قوه قضائیه ارائه شد. همچنین رئیس دستگاه قضا به صورت میدانی از فرآیند امور در بزرگترین بندر تجاری و گمرکی کشور و همچنین سازوکارهای مبارزه با قاچاق کالا در بنادر و گمرکات استان هرمزگان نظارت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان بازدید میدانی از بنادر و گمرکات استان هرمزگان و بندر شهید رجایی به محل نگهداری ماشین‌آلات راهسازی مراجعه کرد تا علت عدم ترخیص این ماشین‌آلات مورد بررسی میدانی قرار گیرد.

در جریان بازدید رئیس عدلیه از بخش نگهداری ماشین‌آلات راهسازی در بندر شهید رجایی، معاون حقوقی گمرک اظهار کرد: علت عدم ترخیص این ماشین‌آلات، «عدم ثبت سفارش» است و عدم ثبت سفارش آنها نیز ناشی از آن است که از زمان تولید آنها، بیش از ۵ سال می‌گذرد و به موجب قانون، در جهت حمایت از تولید داخلی، برای چنین کالاهایی نباید ثبت سفارش و تخصیص ارز صورت گیرد.

کد خبر 6095040

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن